Tayyare Limanı'nın 2’inci Sürdürülebilirlik Raporu Yayınlandı

  • 29.01.2022

Tayyare Limanı'nın 2’inci Sürdürülebilirlik Raporu Yayınlandı

Sürdürülebilirlik alanındaki çalışmalarını “Umutların ve Hayallerin Yükseldiği Liman” mottosu çerçevesinde yürüten ve iş modelinin odağına faaliyet gösterdiği şehirler için uzun vadeli, sürdürülebilir değer yaratmayı yerleştiren Tayyare Limanı, 2’inci Sürdürülebilirlik Raporunu kamuoyu ile paylaştı.

Bünyesinde Serbay Interactive ve Kod8 Yazılım Teknolojileri şirketlerine ait markalarını barındıran Tayyare Limanı, Sürdürülebilirlik Raporunun ikincisini yayınlandı. Sürdürülebilirlik Raporunun ikincisiyle 2021 yılında yaptığı çalışmaları değerlendiren Tayyare Limanı, 11. Yılında da geleceğe dönük vizyonuna ve çalışmalarına ışık tutma amacıyla hareket ediyor.

Yönetim Kurulu Başkanı Görkem Özdemir, kamuoyu ile paylaştıkları rapora yönelik yaptığı değerlendirme de,”İlkini 2021 yılının başında yayınladığımız 10 yıllık Sürdürülebilirlik Raporu’muzun ikincisini sizlerle paylaiıyoruz. Hizmetlerimiz, faaliyet alanlarımız ve ekibimiz her geçen gün daha da büyüyor ve olgunlaşıyor. 2021 yılı bu manada, müşteri portföyümüzü, hizmetlerimizi ve ciromuzu arttırdığımız bir yıl oldu” dedi.

Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özkan Gözütok ise raporda yer alan görüşlerinde 11 yıllık çalışma serüveni boyunca yapmış oldukları çalışmalardan, sürdürülebilir ve geleceğe yönelik oluşturulan marka mimarisinden bahsetti. Gözütok, sürdürülebilir büyüme yaklaşımı ile ilgili olarak “2020 yılı sonunda sizlerle ilkini paylaştığımız sürdürülebilirlik raporumuzun bu yıl ikincisini paylaşıyoruz. “Sürdürülebilirlik” ve “Kurumsal Yönetim” konuları şirketimiz bünyesinde olgunlaşıyor ve biz de daha şeffaf bir şirket olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” ifadelerini kullandı.

Grubun strateji planlamasından sorumlu yönetici Serkan Bayraklı da rapora yönelik yaptığı değerlendirmesinde “Sürdürülebilirlik raporumuzun ikincisini sizinle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyor ve kurumsallaşma yolunda attığımız adımların devam ettiğini bilmenizi istiyorum. Attığımız bu adımların neticesinde daha şeffaf, sürdürülebilir ve öngörülebilir şekilde hareket edebilme yetisini kazanmış olarak daha güçlü şekilde sektörde söz sahibi hâline gelmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Tayyare Limanı 2021 Sürdürülebilirlik Raporu’na https://www.tayyarelimani.com/hakkinda/surdurulebilirlik-raporlari linkinden ulaşabilirsiniz.

Google
Facebook
E-Ticaret Bilgi Platformu
Bolu Teknoloji Geliştirme Bölgesi
Yerli Üretim
Tayyare Limanı Dergisi: Ocak Haziran 2023

Tayyare Limanı Dergisi: Ocak Haziran 2023

Bu sayımızı en büyük derdimiz olan çevre adına farkındalığı arttırabilmek için “Bir Yer Bulamayız Dünyadan Uzak” düşüncesiyle hazırlamak istedik. Dünyamız bir tane, onun değerini bilmeli ve sahip çıkmalıyız. Sıfır Atık Projesi bağlamında dijital olarak yayınladığımız dergimizde, aramıza katılan her arkadaşımız için TEMA Vakfı ile yaptığımız fidan bağışının sertifikalarını, farkındalık yaratmak adına “Yeni İnsanlar Yeni Umutlar” köşemizde yer vermeye başladık. Biz biliyoruz ki; dünyamızı hep birlikte korumak en büyük görevimiz ve bu sebeple doğa dostu bir marka olarak var olmalı ve öncülük yapmalıyız. Dergimizin bu sayısında da Doğa Dostu Markaları ve Projelerini ön plana çıkarttık. Aynı zamanda “Sürdürülebilir bir yaşam için ilk adımım neler olmalı?” diyen okurlarımızı düşünerek Doğa Dostu Alışkanlıklara Engel Olan Ön yargılara ve Sürdürülebilir Mimarinin önemine değindik. Konumuz çevre olunca güneş enerjisini sistemini kullanarak yaptığı işlerle adından söz ettiren Enge Energy Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu ile röportaj yapmak istedik. Katkıları için çok teşekkür ediyoruz. Düzce Üniversitesinden Prof. Dr. Öznur Bozkurt, “Sürdürülebilirlik ve Çevre” adlı yazısında sürdürülebilirliğe dair merak edilen birçok konuya cevap veriyor. Özkan Gözütok ise “Bir Yer Bulamayız Dünyadan Uzak” yazısında bizlere İnsanoğlu için çevrenin öneminden bahsediyor. Ekibimizin hazırladığı diğer tüm içerik ve yazılara ilerdeki sayfalarda ulaşabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında görüşmek üzere.